De LeDoc methode voor organisaties

Bedrijven en organisaties kunnen via deze pagina voor hun personeel een samengesteld programma pakket bestellen.

Werknemers kunnen zich inschrijven en het bedrijf of de organisatie kan hun eigen personeel in groepen van 5 tot 25 personen aanmelden.

Het programma voor de werknemers die willen stoppen met roken is dan als volgt:

  1. Een eerste samenkomst op het bedrijf van 1-2 uur [afhankelijk van de grootte van de groep]. Met behulp van een PowerPoint presentatie wordt de deelnemers inzicht gegeven in hoe de verslaving aan nicotine werkt en waarom je op welke momenten van de dag zin krijgt om te roken. Het snappen van hoe deze verslaving in elkaar zit maakt het stoppen later een stuk gemakkelijker.
  2. Na de eerste sessie kiezen de deelnemers een methode om te stoppen uit. Diegenen die willen stoppen via de LeDoc methode krijgen de instructie de eerste 2 weken op een andere manier te gaan roken. In een tweede sessie [ook op het bedrijf] wordt met de deelnemers geƫvalueerd hoe e.e.a. is verlopen en wat moeilijk ging en wat gemakkelijk ging.
  3. Vervolgens krijgen de deelnemers 3 maanden persoonlijke coaching per e-mail.
  4. Na 3 maanden krijgen de deelnemers per email een vragenformulier toegezonden met het verzoek dit naar waarheid in te vullen. Het e-book over de ledoc methode en het gebruik van onze webpagina en facebook pagina zijn uiteraard gratis voor alle deelnemers. [Op de facebook pagina kan met chatten met lotgenoten]. Met het bedrijf wordt vooraf een prijs vastgesteld per groep van 25 deelnemers. Het gebruik van alle online faciliteiten is en blijft gratis voor alle deelnemers. De coaching waarvoor de organisatie betaald is drie maanden inclusief. Neem via het contactformulier hieronder contact op met LeDoc voor verdere informatie en inschrijving.